Outdoor Fitness Institution Vejle03 Case Image

By

Vejle

Produktkategori

Område

Institutioner

Byggeår

2022

Crosstrainer på taget af p-huset Cronhammer i Vejle

I maj 2023 blev det nye parkeringshus Cronhammer indviet. P-huset har plads til 1.000 biler – heraf 80 el-biler – og skal være med til at aflaste trafikken i Vejle bymidte. Den byggeansvarlige ville gerne sende et aktivt signal til de bilister, der parkerer på p-husets tag – her har man derfor placeret en crosstrainer, hvor man kan træne med udsigt over byen. 

Outdoor Fitness Institution Vejle05 Case Image
Outdoor Fitness Institution Vejle03 Case Image
Outdoor Fitness Institution Vejle01 Case Image
Outdoor Fitness Institution Vejle02 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Et aktivt signal

Et aktivt signal

Crosstraineren er en åben invitation til bevægelse for de bilister, der parkerer på p-husets tag. Træningsmaskinen er let tilgængelig og kan bruges af alle.

Specialbygget platform

Specialbygget platform

Crosstraineren er monteret på en specialbygget platform på p-husets øverste dæk. Herfra kan man nyde den gode udsigt over byen, mens man bevæger sig.

Matcher p-husets farver

Matcher p-husets farver

Crosstraineren kræver minimal vedligeholdelse og er leveret i en lakeret rødlig farve, der matcher udtrykket på det nybyggede p-hus.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.