Outdoor Fitness Institution Randers04 Case Image

By

Randers

Område

Institutioner

Byggeår

2022

Outdoor fitness maskiner med lukket vægtsystem løste behovet for sikker træning hos Regionspsykiatrien i Randers

TRESS har i forvejen leveret udstyr til de eksisterende træningsfaciliteter for patienter på de åbne afsnit ved Regionspsykiatrien i Randers. Derfor var TRESS også den naturlige samarbejdspartner, da Regionspsykiatrien havde brug for det helt rigtige træningsudstyr til et nyopført træningsrum for patienterne på det lukkede afsnit.

Outdoor Fitness Institution Randers02 Case Image
Outdoor Fitness Institution Randers01 Case Image
Outdoor Fitness Institution Randers06 Case Image
Outdoor Fitness Institution Randers03 Vertical Case Image

"Patienterne er enormt glade for at kunne træne her – og de er især begejstrede for det hårde, rå look på maskinerne, som i mange tilfælde passer godt til patienternes selvbillede. Som behandlere er vi meget glade for, at det lykkedes at finde nogle maskiner med et lukket vægtsystem, så vi kan føle os trygge, når vi opholder os sammen med patienterne under deres træning."

Jette Søgaard, motionspædagog i Regionspsykiatrien Randers

Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Træning for patienter på det lukkede afsnit

Træning for patienter på det lukkede afsnit

Regionspsykiatrien i Randers havde behov for udstyr til deres nyopførte træningsfaciliteter til patienter på det lukkede afsnit.

Unikt lukket vægtsystem

Unikt lukket vægtsystem

Kunden valgte fire Street Barbell-maskiner pga. det rå og kraftige look, muligheden for at træne flere forskellige muskelgrupper samt det unikke lukkede vægtskivesystem, som forhindrer patienterne i at kaste med udstyret.

Nøje udvalgt ekstraudstyr

Nøje udvalgt ekstraudstyr

Træningsrummet er desuden blevet udstyret med kvalitetstræningsmåtter fra Airex, udstyr til motionsboksning og multifunktionelle gummiblokke, der ligesom maskinerne er boltet fast.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.