Outdoor Fitness Institution Faaborg013

By

Faaborg

Produktkategori

Område

Institutioner

Byggeår

2023

Udendørs genoptræning for ældre i Faaborg

Tømmergården i Faaborg tilbyder en række sociale aktiviteter for ældre borgere – og nu er der også mulighed for træning og genoptræning på en række udendørs træningsstationer leveret af TRESS.

Outdoor Fitness Institution Faaborg01
Outdoor Fitness Institution Faaborg04
Outdoor Fitness Institution Faaborg011
Outdoor Fitness Institution Faaborg03
Det er vigtigt for mig at komme tæt på mine kunder, så jeg forstår deres behov, idéer og drømme ned til mindste detalje. Derfor kommer jeg altid gerne på besøg, ser området og får en god snak, så jeg kan byde ind med relevante løsninger til projektet – altid med afsæt i min erfaring, fagligt knowhow og ærlig, troværdig rådgivning.

Konsulent

Sten Dissing Johansen

Telefon: 40 62 67 34

E-mail: sdj@tress.dk

Bevægelse er vigtigt

Bevægelse er vigtigt

Fysisk træning og bevægelse er særdeles vigtigt for ældre borgere, da det hjælper dem til at vedligeholde fysiske, psykiske og sociale færdigheder – og ikke mindst evnen til at udføre daglige gøremål.

Specialudvalgte produkter

Specialudvalgte produkter

I samarbejde med kunden fandt vi de helt rigtige udendørs træningsstationer i træ, som falder naturligt ind i det grønne område ved Tømmergården.

Tilpasset træning

Tilpasset træning

Træningen tager udgangspunkt i den enkelte borgers fysiske formåen, skader, sygdom mm. Der er bl.a. stationer til træning af gang samt stationer, hvor det trænes at rejse sig op fra siddende stilling og sætte sig ned fra stående.

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.