Utegym Idrottsplats Sundsvall1 Case Image

By

Sundsvall, Sverige

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2023

Outdoor fitness ved idrætsanlæg i Sundsvall i Sverige

Sundsvall Kommune i Sverige investerer i beboernes sundhed og velvære med det nye udendørs fitnesscenter i centrum af byen. Med nærhed til flere skoler og en beliggenhed lige ved Himlabadet og Sundsvalls Idrætshal er der nu et reelt udendørs fitnesscenter med justerbare træningsmaskiner med vægt og træningsstationer, der passer til de fleste.

Utegym Idrottsplats Sundsvall7 Case Image
Utegym Idrottsplats Sundsvall6 Case Image
Utegym Idrottsplats Sundsvall3 Case Image Stående
Utegym Idrottsplats Sundsvall4 Case Image
Uudnyttet grønt område

Uudnyttet grønt område

Fra uudnyttet grønt område til et komplet udendørs fitnesscenter med 18 forskellige træningsstationer. Et utroligt løft på en tidligere tom overflade. Det udendørs fitnesscenter ligger så centralt, at der er mange mennesker, der går forbi og sagtens kan hoppe ind og tage en træning, når de har lyst.

Kombiner badning og motion

Kombiner badning og motion

Køber du adgang til Himlabadet, kan du kombinere svømning i den udendørs pool med en træning i Sundsvalls største udendørs fitnesscenter. Det udendørs fitnesscenter har nemlig både indgang direkte fra badet og en indgang udenfor fra parkeringspladsen. Her behøves intet medlemskab – og det udendørs fitnesscenter er altid åbent.

Tilgængelighedstilpasset

Tilgængelighedstilpasset

Udstyret er en god blanding af Street Barbells træningsmaskiner med justerbare vægte og træningsstationer, hvoraf mange er tilgængelige for kørestolsbrugere. Underlaget er støbt gummi, hvilket også øger tilgængeligheden. Med loungebænke fra Mobilis Design er det udendørs fitnesscenter komplet med steder at hvile eller lægge tasken fra sig.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.