Hinderbana Borgsmo IP Norrköping1 Case Image

By

Norrköping, Sverige

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2022

Ninjabane og outdoor fitness i Norrköping i Sverige

Norrköping Kommune har investeret massivt i Borgsmo IP og omegn. Her har vi bl.a. leveret en ninjaforhindringsbane og et stort udendørs fitnesscenter. Her kan skoleklasserne nu afvikle idrætsundervisning og beboerne omkring idrætspladsen kan træne udendørs, når de vil.

Hinderbana Borgsmo IP Norrköping2 Case Image
Hinderbana Borgsmo IP Norrköping3 Case Image
Hinderbana Borgsmo IP Norrköping4 Case Image
Hinderbana Borgsmo IP Norrköping5 Case Image
Udfordrende ninjabane

Udfordrende ninjabane

Ninjaparken Donatello tiltrækker børn og unge fra den nærliggende skole og boligområder. Selv de voksne kan teste deres færdigheder på forhindringsbanen. En spændende træningsform, der bliver stadig mere populær.

Træningsmaskiner med vægt

Træningsmaskiner med vægt

Ved siden af ninja​​forhindringsbanen ligger et veludstyret udendørs fitnesscenter med både træningsstationer og træningsmaskiner med justerbare vægte. Brugerne kan selv justere vægten til deres niveau og vægtskiverne er i et aflåst og sikkert system. De forskellige maskiner tilbyder de besøgende træning for hele kroppen.

Velbesøgt område

Velbesøgt område

Borgsmo IP tiltrækker nu mange nye besøgende til området. De nærliggende beboere, forskellige idrætsforeninger og skolen kan komme her og træne i grupper eller selvstændigt på deres eget niveau. Spontan udendørs træning, der er gratis og åben døgnet rundt.

Utegym Borgsmo IP Norrköping1 Case Image
Utegym Borgsmo IP Norrköping2 Case Image
Utegym Borgsmo IP Norrköping3 Case Image
Utegym Borgsmo IP Norrköping4 Case Image

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.