Utegym Idrottsplats Mjölby2 Case Image

By

Mjölby, Sverige

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2019

Det udendørs fitnesscenter i Mjölby kan bruges alle

Idrætsanlægget Skänninge IP i Mjölby i Sverige har allerede flere fodboldbaner og motionsbaner og er et populært rekreativt område. Både unge og ældre færdes i området, så et udendørs fitnesscenter, der kunne tilpasses den enkelte – også kørestolsbrugere – var et stærkt ønske, som ville tilføje en ny dimension til området.

Valget faldt på vores populære maskiner fra Street Barbell. Mjölby Kommune udvalgte to maskiner, der er tilpasset tilgængelighed, samt to maskiner til stående stilling. Derudover valgte de et TRESSfit træningsstativ, der giver alsidig træning for hele kroppen. Street Barbell-maskinerne er malet i RAL 7016 antracitgrå og står flot på det grønne kunstgræs.

Utegym Idrottsplats Mjölby1 Case Image
Utegym Idrottsplats Mjölby6 Case Image
Utegym Idrottsplats Mjölby3 Case Image
Utegym Idrottsplats Mjölby7 Case Image
Utegym Idrottsplats Mjölby5 Case Image

Fordele med Street Barbell

Street Barbell-maskinerne har justerbare vægte, der passer til både voksne og unge, uanset fysik. Den enkle justering af vægtene gør, at alle kan træne uanset tidligere erfaring. Vægtpladerne er i et lukket system, hvilket betyder, at de ikke kan tages af.

Hver maskine har en QR-kode, der linker til en instruktionsvideo for maskinen. Der er også videoer med eksempler på cardio-øvelser og styrkeøvelser. Du skal blot bruge en smartphone, der kan læse QR-koden – så er du i gang!

Utegym Idrottsplats Mjölby3 Case Image

Fordele med TRESSfit

På træningsstativet er der en detaljeret informationstavle med forslag til træningsøvelser. Derudover er der QR-koder, der fører til instruktionsvideoer, der viser, hvordan du kan træne på de forskellige moduler. Her er der moduler til bl.a. armgang, dips, sit-ups og andre funktionelle bevægelser, hvor du bruger din egen kropsvægt, når du træner.

Træningsstativet er fuldstændig vedligeholdelsesfrit og opfylder naturligvis alle sikkerhedsstandarder.

Nyt til idrætsanlægget

Nyt til idrætsanlægget

TRESS blev kontaktet af Mjölby kommune i Sverige, som ønskede hjælp til at komme med et forslag til deres første udendørs fitnesscenter, som ville tilføje endnu en dimension til idrætsanlægget.

Stort udvalg blev afgørende

Stort udvalg blev afgørende

Valget faldt på Street Barbell, hvor udvalget af tilgængelige maskiner blandet med almindelige træningsmaskiner er stort. Derudover valgte kunden et TRESSfit træningsstativ, der giver alsidig træning for hele kroppen.

Naturlig mødeplads

Naturlig mødeplads

Med det nye udendørs fitnesscenter er der nu et naturligt mødested i idrætsparken, hvor både voksne og unge kan socialisere og træne sammen i et inspirerende og aktivt miljø.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.