Utegym Idrottsplats Jonstorp 1 Case Image

By

Jonstorp, Sverige

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2022

Samarbejdet gav plads til aktiviteter for alle generationer

Et idrætsanlæg rummer meget mere end bare holdsport. Det kan også fungere som et samlingssted for unge mennesker, danne rammerne for spontanidræt for dem, der ikke er med i nogen forening og en fin grobund for de allermindste, der gerne vil i gang med at bevæge sig.

I Jonstorp i Sverige samarbejdede landsbyforeningen, kommunen og idrætsforeningerne og skabte med støtte fra Amtsstyrelsen et aktivitetssted, hvor flere nu kan deltage i spontanidræt.

Utegym Idrottsplats Jonstorp 2 Case Image
Utegym Idrottsplats Jonstorp 3 Case Image
Utegym Idrottsplats Jonstorp 5 Case Image
Utegym Idrottsplats Jonstorp 7 Case Image
Samarbejde for mere aktivitet

Samarbejde for mere aktivitet

I Jonstorp gik landsbyforeningen, kommune og idrætsforening sammen om at skabe et aktivitetssted, der samler flere generationer. I dag tilbydes her spontanidræt for de allermindste til de ældste beboere i landsbyen.

Hurtig service

Hurtig service

Med hurtig feedback og service fra TRESS blev vi valgt som den samlede leverandør. Produktvalg, placering og support blev diskuteret i fællesskab og resulterede i et klassisk blåt udendørs fitnesscenter med justerbare styrketræningsmaskiner fra Street Barbell og vores populære TRESSFit træningsstativ til øvelser med egen kropsvægt.

På tværs af generationer

På tværs af generationer

At komplementere fodboldbanen, skøjtebanen og landhockeybanen med et udendørs fitnesscenter betyder, at flere beboere nu tiltrækkes af idrætsanlægget og kan socialisere på tværs af generationer. Det er også perfekt, at det udendørs fitnesscenter kan bruges af hockey- og fodboldholdene til opvarmning og styrketræning.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.