Utegym Bostadsområde Linköping 5 Case Image

By

Linköping, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Outdoor fitness ved studieboliger i Sverige

Studieboliger kan ærlig talt være rigtig kedelige. I dette svenske boligområde for studerende i alle aldre har vi hjulpet med at skabe et skønt udendørs mødested. Eleverne kan slappe af i liggestolene eller træne i det udendørs fitnesscenter, hænge ud med deres venner og spille bordfodbold.

Utegym Bostadsområde Linköping 6 Case Image
Utegym Bostadsområde Linköping 8 Case Image
Utegym Bostadsområde Linköping 13 Case Image
Utegym Bostadsområde Linköping 4 Case Image
Lad op med træning

Lad op med træning

I TRESSfit-stativet kan de studerende lave øvelser for hele kroppen med deres egen kropsvægt som modstand. Enkelt og sikkert. Variationerne er næsten uendelige.

Slap af i liggestolen

Slap af i liggestolen

Afslapningsområdet er udstyret med komfortable liggestole og et bordfodboldbord. Perfekt til at udfordre venner, når hjernen har brug for en pause fra studierne.

Tank ny energi

Tank ny energi

Udendørstræning får gang i hjernen. Når undervisningen er færdig, kan de studerende snuppe en træning, inden de skal forberede sig til næste lektion eller bare hænge ud med deres venner.

Flere flotte billeder fra projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.