Legeplads Skole Søborg07

By

Søborg

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2021

Legeområde på Grønnemose Skole i Søborg

Ved Grønnemose Skole i Søborg er et ubrugt område med faldsand fra et gammelt klatrestativ blevet transformeret til et sjovt legeområde med gyngestativer og ståkarruseller.

Legeplads Skole Søborg04
Legeplads Skole Søborg07
Legeplads Skole Søborg01
Legeplads Skole Søborg02
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Udnytter eksisterende område

Udnytter eksisterende område

Grønnemose Skole ønskede at udnytte et område med faldsand, hvor der tidligere havde stået et gammelt klatrestativ.

Plads til mange børn samtidig

Plads til mange børn samtidig

Med to dobbelte fuglerede-gyngestativer og to ståkarruseller giver området nu mulighed for masser af leg for mange elever samtidig.

Godt for grovmotorik og balance

Godt for grovmotorik og balance

Gynger og karruseller er et hit på legepladsen blandt både store og små – og så træner de faktisk også børnenes grovmotorik og fremmer balancesansen. Ren win-win!

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!