Legeplads Skole Skovlunde05 Case Image

By

Skovlunde

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2021

Gigantisk klatrepyramide med stor tiltrækningskraft ved Thomasskolen i Skovlunde

På Thomasskolen i Skovlunde stråler klatrepyramiden Gigantis midt på legepladsen. Klatrepyramiden er hele 7 meter høj og et imponerende syn – og så kan der være rigtigt mange børn på pyramiden på samme tid pga. den store klatreoverflade.

Legeplads Skole Skovlunde01 Case Image
Legeplads Skole Skovlunde04 Case Image
Legeplads Skole Skovlunde06 Case Image
Legeplads Skole Skovlunde03 Case Image
Der er mange valg at træffe og ting at tage højde for, når der fx skal bygges en ny legeplads, multibane eller et område til outdoor fitness. Det hele kan hurtigt blive meget teknisk, så det er ekstremt vigtigt for mig, at min rådgivning er i øjenhøjde med kunden og kommer hele paletten rundt, så de forstår, hvorfor løsning A er bedre end løsning B.

Konsulent

Anders Hvidberg

Telefon: 92 82 09 74

E-mail: ahv@tress.dk

Legepladsen signaturelement

Legepladsen signaturelement

Man skal ikke undervurdere effekten af et stort signaturelement på sin legeplads. Klatrepyramiden Gigantis tiltrækker sig både opmærksomhed og mange børn alene på grund af sin størrelse.

Skolens farver i spil

Skolens farver i spil

Vi vil – når det er muligt – altid gerne tilpasse farverne i de projekter, vi laver sammen med kunderne. Her er farverne i skolens logo afspejlet i både klatrepyramiden og faldunderlaget, hvilket skaber en stærk visuel sammenhæng.

Masser af aktivitet

Masser af aktivitet

Klatrepyramiden er hele 7 meter høj og i sig selv et imponerende syn. Vigtigst er det dog, at der kan være rigtigt mange børn i leg på samme tid, fordi der er så stor en klatreoverflade.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!