Legeplads Skole Randers01 Case Image

By

Randers

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2022

Klatrepyramiden Dino XXL foran Romalt Friskole ved Randers er et klatretårn, man får øje på

"WOW! Se lige, hvor høj den er! Kan vi mon komme helt til tops?" 

Sådan lød det fra eleverne på Romalt Friskole ved Randers, da de så den nye klatrepyramide foran skolen. Der gik dog ikke længe, før eleverne var i fuld gang med at udfordre både gåpåmod, motorik og balance i jagten på at komme først til toppen af den mere end 8 meter høje klatrepyramide.

Legeplads Skole Randers01 Case Image
Legeplads Skole Randers07 Case Image
Legeplads Skole Randers04 Case Image
Legeplads Skole Randers03 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Et klatretårn man får øje på

Et klatretårn man får øje på

8,15 meter – så høj er den store DINO XXL klatrepyramide, som nu pryder området foran Romalt Friskole ved Randers.

Perfekt til mange aldersgrupper

Perfekt til mange aldersgrupper

Det iøjenfaldende klatretårn er et hit blandt forskellige aldersgrupper, som alle kan udfordre sig selv og gåpåmodet samt forbedre både motorik og balance i forsøget på at nå helt til tops. Her kan de holde en velfortjent pause og nyde udsigten.

Slidstærke, vedligeholdelsesfrie materialer

Slidstærke, vedligeholdelsesfrie materialer

Klatrepyramiden holder til både vind, vejr og mange børnefødder – og er monteret på beskyttende faldunderlag i gummi, hvilket som bonus betyder ingen sand under skoene på skolens gangarealer.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!