Lekplats Skola Lindeberg1 Case Image

By

Lindesberg, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2018

Klatrestativet Kæmpen invaderer skolegård i Lindesberg i Sverige

Kæmpen på Brotorpsskolan i Lindesberg – det første af sin slags i Sverige – blev indviet på festlig vis i februar 2018. Børnene havde set konstruktionen fra vinduerne i deres klasseværelser i lang tid og var nu mere end klar til at tage Kæmpen i besiddelse. Ivrige og legesyge elever strømmede ud af deres klasseværelser og så på, hvordan båndet blev klippet af rektor Anna Unosson.

Nu kan de klatre, lege og forblive aktive hele året rundt på Kæmpen!

Lekplats Skola Lindeberg3 Case Image
Lekplats Skola Lindeberg2 Case Image
Lekplats Skola Lindeberg4 Case Image
Lekplats Skola Lindeberg5 Case Image

Kæmpen opfylder alle ønsker

Brotorpsskolan er en F-6 skole med cirka 470 elever. Det betyder, at der er brug for et bredt sortiment af legeredskaber tilpasset forskellige aldersgrupper. De mange børn havde brug for en skolegård med bedre og mere robuste faciliteter, der passede til det store område, der var til rådighed. At bygge et kæmpe klatrestativ, der kan tilfredsstille alle børns legeønsker og fantasier på samme tid, kræver noget helt særligt. Nu er der plads til alle – og her kan det vigtige rollespil, som bidrager til udviklingen af ​​børnenes sind og sociale kompetencer for alvor blomstre.

Her kan du se Kæmpen filmet af en drone:

”Kæmpen er hver en krone værd! Vi kiggede på forskellige muligheder, men valgte Kæmpen, fordi den passede perfekt til os og har plads til mange legende børn. Vi fik også at vide, at det var den første af sin slags i Sverige – meget spændende! Børnene er helt vilde med Kæmpen – og det er så skønt at se dem være aktive og lege.”

– Hasse Östlind, fastighetsförvaltare

Kæmpen invaderer skolen

Kæmpen invaderer skolen

Da Brotorpsskolan i Lindesberg blev renoveret i 2018, tog de også fat på udemiljøet, som trængte til et stort løft. Det har det i dén grad fået med Kæmpen, som er det første af sin slags i Sverige.

Komplet klatrestativ

Komplet klatrestativ

Kæmpen er et komplet lege- og klatrestativ, der er 30 meter langt og 16 meter bredt. Med masser af klatremomenter, rutsjebaner og legeplatforme har Kæmpen alt, hvad du kan komme i tanke om – og børnene bliver aldrig trætte af at lege der.

Tilpasset leg for alle aldre

Tilpasset leg for alle aldre

Kæmpen byder på udfordringer og legeglæde for børn i alle aldre på samme tid – og alle kan lege samme sted. Der vil ikke være små grupper af elever samlet efter alder, men alle kan lege sammen.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!