Lekplats Skola Hudiksvall1 Case Image

By

Hudiksvall, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2021

Inkluderende legeplads på skole i Hudiksvall i Sverige

Västra Skolan i Hudiksvall er en specialskole med børn fra 1. til 6. klasse. På den nye legeplads kan alle deltage i legen – legepladsen er nemlig tilgængelighedstilpasset med legeredskaber, hvor alle kan være med. Eksempelvis kan legemiljøet tilgås via en kørestolsrampe, ligesom også kørestolsgyngen er enormt populær.

Lekplats Skola Hudiksvall2 Case Image
Lekplats Skola Hudiksvall3 Case Image
Lekplats Skola Hudiksvall4 Case Image
Lekplats Skola Hudiksvall6 Case Image
Inklusion siger sig selv!

Inklusion siger sig selv!

Västra Skolan i Hudiksvall er en specialskole med børn fra 1. til 6. klasse. Alle skal kunne deltage i aktiviteterne, derfor er den tilgængelighedstilpassede legeplads meget velkommen.

Jeg kan, jeg vil, jeg tør!

Jeg kan, jeg vil, jeg tør!

Skolens motto er: Jeg kan, jeg vil, jeg tør! Denne legeplads gør det muligt! Eksempelvis er kørestolsgyngen meget populær og giver en kontrolleret og risikofri gyngeoplevelse.

Underlaget har betydning

Underlaget har betydning

Overfladen spiller en afgørende rolle for tilgængelighed og fremkommelighed. Med faldunderlag i forskellige farver er underlaget bygget op, så det er stødabsorberende, skridsikkert og vedligeholdelsesfrit.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!