Legeplads Skole Holstebro01 Case Image

By

Holstebro

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2023

Trampoliner ved Sønderlandsskolen i Holstebro

Sønderlandsskolen i Holstebro ønskede et område til hoppeleg, som passede til de øvrige legepladsområder i skolegården. Vi har leveret og monteret fire små, nedgravede trampoliner – så nu kan eleverne hoppe lige så tosset, de vil.

Legeplads Skole Holstebro06 Case Image
Legeplads Skole Holstebro07 Case Image
Legeplads Skole Holstebro02 Case Image
Legeplads Skole Holstebro03 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Sikker og sjov hoppeleg

Sikker og sjov hoppeleg

Med de fire nye trampoliner kan eleverne hoppe lige så tosset, de vil.

Udnytter skolegården

Udnytter skolegården

Skolens udeareal er meget begrænset – og derfor skal hver m2 udnyttes optimalt. De små trampoliner passer perfekt til denne opgave.

Hurtig montage

Hurtig montage

Nedgravning af fire små trampoliner er som udgangspunkt et let og hurtig montageopgave. Det betyder, at børnene hurtigt får glæde af det nye område.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!