Legeplads Skole Brørup05 Case Image

By

Lindknud, Brørup

Produktkategori

Område

Skole, Børnehave

Byggeår

2019

Børnene i Holmeå Børnecenter kan nu slå sig løs på legepladsen Klatrebyen

Holmeå Børnecenter i Lindknud rummer både skole (0.-6. klasse) samt SFO og børnehave. Det nye legeområde med klatrestativ og gynger egner sig perfekt til aldersgruppen, som har stor glæde af at udfordre deres motoriske evner gennem leg.

Legeplads Skole Brørup04 Case Image
Legeplads Skole Brørup03 Case Image
Legeplads Skole Brørup07 Case Image
Legeplads Skole Brørup01 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Mange motoriske udfordringer

Mange motoriske udfordringer

Holmeå Børnecenter i Lindknud ved Brørup har fået et fedt nyt legeområde med klatrestativ og gynger, hvor børnene kan udvikle deres motorik og fysik gennem leg og bevægelse.

Kun fantasien sætter grænser

Kun fantasien sætter grænser

Klatrestativet af modellen Klatrebyen har mange sjove klatre- og legemomenter som fx klatrenet, hængebroer og klatretårne, hvor kun fantasien sætter grænser for legen og de motoriske udfoldelser.

Gyngestativet er uundværligt

Gyngestativet er uundværligt

Et gyngestativ er uundværligt på enhver legeplads – og Holmeå Børnecenter har valgt en klassisk model i vedligeholdelsesfrit stål med to gyngesæder og plads til masser af snak mellem venner.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!