Lekeplass Lekeland Ålesund09 Case Image

By

Ålesund, Norge

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2018

Legeplads ved Barnas Lekeland i Ålesund i Norge

Barnas Lekeland i Ålesund er et mødested og aktivitetshus for store og små. Her kan børnene udvikle sig motorisk, socialt og intellektuelt i trygge omgivelser både inde og ude – bl.a. på den fantasifulde legeplads leveret af TRESS. 

Lekeplass Lekeland Ålesund08 Case Image
Lekeplass Lekeland Ålesund06 Case Image
Lekeplass Lekeland Ålesund05 Case Image
Lekeplass Lekeland Ålesund07 Case Image
Oplevelser indendørs og udendørs

Oplevelser indendørs og udendørs

Sjov og farverig udendørslegeplads i tilknytning til den indendørs legeplads. Spændende legeredskaber, der inviterer til leg og samtidig giver børnene mulighed for at udvikle sig motorisk, intellektuelt og socialt.

Tilpasset leg for alle aldre

Tilpasset leg for alle aldre

Legepladsen består af varierede legeredskaber, der vil byde på sjov for børn i alderen 0-12 år. Det gennemgående legende tema skaber et inspirerende miljø for unge og gamle.

Legesygt underlag

Legesygt underlag

Legepladsens faldunderlag er lavet af pladsstøbt gummibelægning, som giver mulighed for at lege med både form og farve. Udover at give sikkerhed i tilfælde af et fald, er gummibelægning også lydabsorberende og let at rengøre.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!