Legeplads Institution Hillerød01 Case Image

By

Hillerød

Område

Institutioner

Byggeår

2022

Klatrestativ skaber gode rammer for leg og udvikling på behandlingshjemmet Stutgården i Hillerød

På behandlingshjemmet Stutgården i Hillerød ønsker man at skabe gode rammer for børnenes leg og udvikling – og her passer det nye legemiljø med klatrestativet King Kong 2 perfekt ind.

Legeplads Institution Hillerød04 Case Image
Legeplads Institution Hillerød02 Case Image
Legeplads Institution Hillerød03 Case Image
Legeplads Institution Hillerød06 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Perfekt til naturskønne omgivelser

Perfekt til naturskønne omgivelser

Behandlingshjemmet Stutgården har fået et flot legemiljø med klatrestativ, som passer ind i de naturskønne omgivelser tæt ved Frederiksborg Slotspark og matcher den eksisterende boldbane.

Stort og attraktivt legemiljø

Stort og attraktivt legemiljø

Stutgården ønskede et klatrestativ med mange muligheder og valgte i samarbejde med TRESS King Kong 2 legemiljøet, som både udfordrer børnene motorisk og fremmer legelysten.

Mange muligheder for leg

Mange muligheder for leg

Legemiljøet inkluderer bl.a. en rutchebane, klatrerampe, rebstiger, armgang, hængebro, udkigsposter, klatrenet, kravlerør, brandmandsstang og en stor udfordrende klatrevæg. Der er rig mulighed for aktivitet og leg – fx fangeleg, da man kan komme flere forskellige veje rundt.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!