Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk05 Case Image

By

Hornbæk

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2022

Legeplads på boldbanerne ved Hornbæk Idrætsanlæg

Hornbæk Idrætsanlæg ønskede et legeområde for børnene nær boldbanerne, så forældrene kan se fodbold fra opholdsmiljøet og samtidig holde øje med børnene, der underholder sig selv. 

Vi har leveret et flot klatrestativ i høj kvalitet, som passer godt ind i området.

Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk03 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk01 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk06 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk05 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Mange legemuligheder

Mange legemuligheder

Klatrestativet Valhalla fra vores Classic Nature indeholder både en trappe, gangbro, rutsjebane, butiksvindue, klatreplade, udkigstårn, kolbøttestang, balanceline og klatrenet.

Perfekt størrelse

Perfekt størrelse

Valhalla har en perfekt størrelse til at udfordre og underholde mange børn på samme tid. Klatrestativet passer derfor godt ind mange steder – også ved boldbanerne i Hornbæk.

Vedligeholdelsesfrit

Vedligeholdelsesfrit

Produkterne i vores Classic Nature-serie er lavet af langtidsholdbart lærketræ med ståldetaljer og UV-bestandigt HDPE-plast. Denne kombination gør produkterne meget holdbare samt vedligeholdelsesfrie.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!