Legeplads Idrætsanlæg Asnæs03 Case Image

By

Asnæs

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2023

Fiskekutter på stadion i Asnæs

Den mangeårige legeplads ved Asnæs Boldklub var blevet pillet ned for nogle år siden – og nu ønskede man at lave et legeområde til glæde for de mindste gæster på stadion. Valget faldt på den populære fiskekutter fra vores Classic Nature-serie.

Legeplads Idrætsanlæg Asnæs03 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Asnæs08 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Asnæs0 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Asnæs04 Case Image
Mit mål er altid at finde frem til den allerbedste løsning sammen med kunden – og derfor gør jeg mig altid enormt umage for virkelig at forstå deres tanker og behov. Det er vigtigt for mig at følge processen tæt hele vejen – og der findes ikke noget bedre end at køre forbi et af mine afsluttede projekter og se det blive brugt af glade børn og voksne.

Konsulent

Martin Andersen

Telefon: 40 62 67 36

E-mail: mea@tress.dk

Lille skib – masser af leg

Lille skib – masser af leg

Fiskekutteren er et mindre skib, der dog rummer masser af lege- og klatremuligheder. Diverse platforme i forskellige niveauer indbyder til bevægelse og rolleleg, hvor der indgår et maritimt legemiljø med både kommandobro, maste, skibsror og signalflag.

Noget for de mindste

Noget for de mindste

De større børn spiller bold på multibanen eller fodboldbanen, men der manglede noget for de mindste. Fiskekutteren er derfor valgt med tanke på at forkæle de mindste børn med et inspirerende legeområde, som kan bruges, når de er med på stadion.

Intet krav til faldunderlag

Intet krav til faldunderlag

Fiskekutteren har en kritisk faldhøjde på 55 cm, hvilket gjorde, at det ikke var nødvendigt med etablering af særligt faldunderlag. Skibet blev blot monteret på et underlag af sand. Det holdte samtidig prisen på projektet nede.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!