Böda Camping3 Case Image

By

Löttorp, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2016

Legeplads med bådtema på Böda Hamns Camping i Sverige

Wanderer Pioneer er et klatrestativ, der både er majestætisk og utroligt stort. På dette klatrestativ tilbydes næsten 20 m lang og 5,5 m bred område til leg. Med rolleleg som grundlag for leg udvikles børnenes fantasi og deres sociale kompetencer gennem kommunikation – og samtidig udfordrer skibet både deres koordination og balance.

Skibets lærketræ bliver over tid til en sølvgrå farve, når du vælger ikke at behandle det. Alle farver på klatrestativet er UV-bestandige, hvilket betyder, at vedligeholdelsen er minimal på en legeplads som denne.

Böda Camping1 Case Image
Böda Camping4 Case Image
Böda Camping5 Case Image
Böda Camping6 Case Image
Legeplads ved havet

Legeplads ved havet

Böda Hamns Camping ligger lige ud til havet – og hvad er bedre dér end en legeplads med bådtema, der passer perfekt ind i miljøet ved fiskebutikken og bådpladserne.

Et skib ankommer lastet

Et skib ankommer lastet

Wanderer Pioneer er et storslået skib lastet med et utroligt antal legemuligheder for børnene. Her kan børnenes rolleleg lade fantasien flyde frit over de syv have.

Smukt lærketræ

Smukt lærketræ

Skibets lærketræ passer perfekt ind i havmiljøet, fordi træet ikke påvirkes af saltvand på samme måde som eksempelvis fyrretræ.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!