Legeplads Butik Søndervig01 Case Image

By

Søndervig

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2021

Maritim temalegeplads ved Meny-butik i Søndervig

Som porten til Vesterhavet er Søndervig omgivet af hav, fjord og fantastiske strande. Det skulle legepladsen ved den nybyggede Meny-butik naturligvis afspejle med et gennemført maritimt tema.

Legeplads Butik Søndervig05 Case Image
Legeplads Butik Søndervig04 Case Image
Legeplads Butik Søndervig07 Case Image
Legeplads Butik Søndervig08 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Legeplads til ny butik

Legeplads til ny butik

Legepladsen blev opført i forbindelse med byggeriet af en splinterny Meny-butik i Søndervig. Her kan større børn lege, mens forældrene løber et par hurtige ærinder.

Maritimt tema

Maritimt tema

Legepladsen har et maritimt tema, som passer til placeringen tæt ved Vesterhavet. Det beige og blå faldunderlag giver illusionen om sand og vand – og det store skib midt på legepladsen giver fantasien frit spil.

Holdbare materialer

Holdbare materialer

Legeredskaberne på legepladsen er udvalgt med tanke på placeringen tæt ved Vesterhavet. Alle materialer er enormt holdbare og tåler både vind og vejr samt slid fra dagligt brug.

Legeplads Butik Søndervig13 Case Image

Smarte bænke fra Strawberry Energy

Ved legepladsen og andre steder i byen står i alt tre såkaldte SmartBench fra Strawberry Energy, som TRESS er eneste forhandler af i Danmark.

Her er tale om en smart parkbænk i et minimalistisk design, hvor der via solpaneler på siddeområdet lagres energi til overskyet dag- og natdrift. Bænkene tilbyder besøgende opladning med USB eller trådløs, WiFi og lokal miljødata.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!