Legeplads Boligområde Vildbjerg01 Case Image

By

Vildbjerg

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Legeplads til boligforeningen Lejerbo i Vildbjerg

Boligforeningen Lejerbo i Vildbjerg ønskede at anvende et ubrugt græsareal til en mindre legeplads, som kan benyttes af børnene i området. Valget faldt på klatrestativet Urskoven fra vores populære Pioneer-serie.

Legeplads Boligområde Vildbjerg08 Case Image
Legeplads Boligområde Vildbjerg09 Case Image
Legeplads Boligområde Vildbjerg03 Case Image
Legeplads Boligområde Vildbjerg01 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Populært klatrestativ

Populært klatrestativ

Urskoven rummer mange legemuligheder og indbyder med bl.a. rutsjebane, klatrenet, stige, klatrevæg og salgsbod til både bevægelse og rolleleg.

Vedligeholdelsesfri belægning

Vedligeholdelsesfri belægning

Faldsikring i gummifliser blev valg for at lave en vedligeholdelsesfri belægning. Det sikrer samtidig børnene ved fald på legeplads.

Plads til både store og små

Plads til både store og små

De mange forskellige legemuligheder i Urskoven skaber en legeplads for både store og små børn. Perfekt til børn fra 3 år og opefter.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!