Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image13

By

Bergen, Norge

Område

Boligområde

Byggeår

2023

Aktivitetsområde og mødested i hjertet af boligområdet Vestlund i Bergen i Norge

I Fyllingsdalen i Bergen, Norge, ønske Vestlund boligforening et socialt mødested og aktivitetsområde for både store og små. Beboerne i boligforeningen spænder over flere aldersgrupper, så her var det vigtigt at ramme noget for enhver smag. 

Det resulterede i et stort aktivitetsområde opdelt i flere forskellige zoner. Her kan de yngste slippe fantasien løs i et spændende legemiljø, mens skateområdet udfordrer både store og smås motorik. I aktivitetsområdet er der også opsat et bredt udvalg af træningsredskaber, der byder på varierende træningsudfordringer til aktive på alle niveauer.

Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image04
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image14
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image12
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image06
Samlingssted for aktivitet

Samlingssted for aktivitet

Ved Vestelund boligforening i Bergen i Norge har beboerne nu fået et fælles mødested for bevægelse og aktivitet – med noget for alle aldre og evner.

Sociale zoner

Sociale zoner

Aktivitetsområdet rummer flere sociale zoner, hvor bænke og borde bruges til at adskille områderne med udstyr – men også til at skabe hyggelige samlingspunkter i nabolaget.

Farverig leg

Farverig leg

Der er brugt farver på udstyr og overflader, som giver et levende og iøjnefaldende udtryk, men som samtidig falder fint ind i omgivelserne.

Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image15
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image08
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image07
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image02

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Flere flotte billeder af projektet

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!