Lekplats Bostadsområde Växjö13 Case Image

By

Växjö, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Naturinspireret legeplads i boligområde i Växjö i Sverige

Allerede inden første spadestik på den nye legeplads i Växjö i Sverige var temaet soleklart. Naturen skulle være inspiration til børnenes leg, bevægelse og opdagelsesglæde. Legepladsen er derfor indrettet med traditionelle legeredskaber i træ blandet med fine detaljer, der vækker lysten til at gå på opdagelse.

Lekplats Bostadsområde Växjö5 Case Image
Lekplats Bostadsområde Växjö3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Växjö9 Case Image
Lekplats Bostadsområde Växjö7 Case Image
Naturen som inspiration

Naturen som inspiration

Renoveringen af ​​legepladsen var længe ventet. Med snoede stier, varierende overflader og legeredskaber lavet af smukt lærketræ er naturen virkelig til stede. Ved også at planlægge steder til kaffepauser er området med garanti velbesøgt og et samlingssted for hele familien.

Stor legeværdi

Stor legeværdi

Området tiltrækker mange børnefamilier, så valget af udstyr skulle passe til mange forskellige aldre. Med traditionelle legeredskaber i form af rutsjebane, sandkasse og gyngestativ var succesen givet. Ved at tilføje sandborde, nogle opdagelsesstationer og et legehus fik legepladsen endnu mere legeværdi.

Udfordringer og spænding

Udfordringer og spænding

For de børn, der tør lidt mere, er der også en spændende forhindringsbane. Balance og klatring er altid populært og tilføjer ekstra udfordring til legen. For at komme op på toppen af ​​bakken, hvor rutsjebanen er placeret, bruges reb og blokke i stedet for almindelige trin.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!