Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby03 Case Image

By

Ulfborg Kirkeby

Område

Boligområde

Byggeår

2021

Legeplads og outdoor fitness skaber rammerne for øget bevægelsesglæde i Ulfborg Kirkeby

Hist hvor vejen slår et bugt, ligger der en plads så smuk.

Ulfborg Kirkeby Borgerforening ønskede at renovere byens gamle legeplads – og i samarbejde med TRESS er der nu blevet skabt et stort fællesområde, hvor både børn og voksne elsker at opholde sig. 

Området har plads til både leg, outdoor fitness og bålhygge og danner rammen om møder på kryds og tværs blandt byens borgere – hvad end det er til leg, træning eller socialt samvær.

Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby11 Case Image
Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby16 Case Image
Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby10 Case Image
Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby09 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Mange bevægelsesmuligheder

Mange bevægelsesmuligheder

Et grønt område i Ulfborg Kirkeby har fået en kæmpe opgradering med masser af bevægelsesmuligheder for alle aldre og mange opholdspladser til socialt samvær.

Inspirerende legemiljø

Inspirerende legemiljø

Med bl.a. Akrobaten fra Classic Nature-serien er der skabt et inspirerende legemiljø med kravletunnel, udkigspost, klatrenet, rutchebane, brandmandsstang, gangbro, rebstige og knudetov – perfekt til timevis af leg for børn i alle aldre.

Multifunktionelt træningsanlæg

Multifunktionelt træningsanlæg

TRESSfit-styrketræningsanlægget er oplagt til fx crossfit og alm. udendørs træning – og giver samtidig masser af mulighed for motorisk leg, hvor de ældste børn kan udfordre deres mod.

Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby18 Case Image

Ved at kombinere legemiljøet med faciliteter til outdoor fitness er der blevet skabt et stort sammenhængende område, som motiverer til timevis af leg og bevægelse for både børn og voksne.

Området egner sig perfekt til en familietur i weekenden eller blot et kortere ophold til leg eller træning på vej hjem fra skole eller arbejde. Her kan byens borgere mødes på kryds og tværs og skabe nye relationer gennem leg og bevægelse. Pladsens grønne områder og mange opholdspladser bruges desuden til fælles sociale arrangementer som fx Sankt Hans.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!