Legeplads Boligområde Taastrup10 Case Image

By

Taastrup

Område

Boligområde

Byggeår

2021

Legeplads i rolige farver til Boligafdelingen Østerby i Taastrup

Boligafdelingen Østerby i Taastrup skulle have fornyet deres gamle legeplads. Løsningen blev en legeplads med et udfordrende klatremiljø og hyggelige gynger, som harmonerer godt med omgivelserne rent æstetisk.

Legeplads Boligområde Taastrup03 Case Image
Legeplads Boligområde Taastrup11 Case Image
Legeplads Boligområde Taastrup10 Case Image
Legeplads Boligområde Taastrup04 Case Image
Mit mål er altid at finde frem til den allerbedste løsning sammen med kunden – og derfor gør jeg mig altid enormt umage for virkelig at forstå deres tanker og behov. Det er vigtigt for mig at følge processen tæt hele vejen – og der findes ikke noget bedre end at køre forbi et af mine afsluttede projekter og se det blive brugt af glade børn og voksne.

Konsulent

Martin Andersen

Telefon: 40 62 67 36

E-mail: mea@tress.dk

En legeplads i harmoni

En legeplads i harmoni

Opgaven var at skabe en legeplads med høj legeværdi for flere aldersgrupper med et harmonisk udtryk og i rolige farver, som passede til de gule huse i Østerby.

Motorikken i fokus

Motorikken i fokus

Boligforeningen havde et stort ønske om en legeplads med fokus på motorik. Ønsket blev indfriet efter god sparring med TRESS – og løsningen blev et udfordrende klatremiljø med rutsjebane samt et hyggeligt gyngestativ med fugleredegynge til de mindste børn.

Totalenterprise hos TRESS

Totalenterprise hos TRESS

Boligforeningen ønskede en totalenterprise, hvor leverandøren stod for det hele. Det har vi hos TRESS stor erfaring med, og det var – udover vores gode løsningsforslag til legepladsen – en af årsagerne til, at vi blev valgt som leverandør til opgaven.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!