Lekplats Bostadsområde Skövde1 Case Image

By

Skövde, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2019

Legeplads til de yngste børn i boligområde i Skövde i Sverige

En boligforening i Skövde, Sverige havde brug for en fornyelse af sin legeplads og kontaktede derfor TRESS. Vores lokale konsulent tog ud til boligforeningen til en snak om drømme og behov for den nye legeplads – hvorefter skitseringsarbejdet kunne begynde.

Kunden blev senere præsenteret for en 3D skitse, som viste, hvordan den nye legeplads kunne se ud. Ønsket var en legeplads tilpasset yngre børn i alderen 1-6 år – og på den baggrund sammensatte vi i fællesskab et godt mix af legeredskaber til mindre børn; en karrusel, en fiskerbåd, et legehus til rolleleg, nogle forskellige gyngestativer og en sandkasse til kreativ leg.

Lekplats Bostadsområde Skövde2 Case Image
Lekplats Bostadsområde Skövde3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Skövde7 Case Image
Lekplats Bostadsområde Skövde4 Case Image
Første kontakt og planlægning

Første kontakt og planlægning

Da en boligforening i Skövde i Sverige skulle opgradere legepladsen, blev TRESS kontaktet og vores lokale sælger tog ud til en snak med kunden, tog mål og begyndte at skitsere den nye legeplads.

Siddepladser til de voksne

Siddepladser til de voksne

Parkbænke og bordbænkesæt blev placeret direkte i tilknytning til legepladsen. Et dejligt sted for de voksne at sætte sig ned og slappe af, mens børnene leger.

Totalentreprise hos TRESS

Totalentreprise hos TRESS

TRESS havde totalentreprise på projektet – og stod derfor både for nedrivning af den gamle legeplads, grundarbejdet, levering og installation af nye legeredskaber samt udlægning af kunstgræs. Vi valgte kunstgræs som underlag for at få en grøn og behagelig overflade året rundt.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!