Legeplads Boligområde Roskilde05 Case Image

By

Roskilde

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Renovering af legepladsen giver nyt liv til boligområde i Roskilde

Andelsboligforeningen Dommervænget i Roskilde ligger på toppen af Roskilde – og efter en renovering af den gamle legeplads, er udearealerne nu også helt på toppen til stor glæde for områdets yngste beboere. 

Legeplads Boligområde Roskilde10 Case Image
Legeplads Boligområde Roskilde08 Case Image
Legeplads Boligområde Roskilde06 Case Image
Legeplads Boligområde Roskilde05 Case Image
Legeplads Boligområde Roskilde13 Case Image

Sådan så den gamle legeplads ud før renoveringen. Et slidt gammelt legemiljø i triste farver og en sandkasse, som havde set bedre dage.

Det nye legemiljø, gyngestativet og den nye sandkasse har givet området nyt liv.

Der er mange valg at træffe og ting at tage højde for, når der fx skal bygges en ny legeplads, multibane eller et område til outdoor fitness. Det hele kan hurtigt blive meget teknisk, så det er ekstremt vigtigt for mig, at min rådgivning er i øjenhøjde med kunden og kommer hele paletten rundt, så de forstår, hvorfor løsning A er bedre end løsning B.

Konsulent

Anders Hvidberg

Telefon: 92 82 09 74

E-mail: ahv@tress.dk

Sjov leg på Udkigsposten

Sjov leg på Udkigsposten

Udkigsposten er et sjovt legemiljø, der giver børnene gode udfordringer, mens de leger. Legemiljøet er en super god og pladsbesparende løsning med garanti for mange timers leg, da det indeholder både rutsjebane, klatrenet, rebstige, udkigspost, trappe og knudetov.

Gynger for alle

Gynger for alle

Alle elsker at gynge – og det kræver et bredt udvalg af gynger. Derfor valgte kunden et stort gyngestativ med plads til både den populære fugleredegynge, en almindelig dækgynge og en småbørnsgynge til de allermindste børn.

Nyt liv til området

Nyt liv til området

Renoveringen af andelsboligforeningens legeplads var tiltrængt – og forskellen fra før-billedet til billederne af den nye legeplads taler sit tydelige sprog. Med renoveringen er det kommet nyt liv til området – til stor glæde for alle.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!