Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 6 Case Image

By

Mölnlycke, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Legepladsen, hvor børnene klatrer på væggene

Smukt beliggende legeplads i det nybyggede boligområde i Mölnlycke lidt udenfor Göteborg i Sverige. Legepladsen ligger lige ved siden af ​​den nye Wallenstam Arena og byder på mange legeoplevelser til alle børn og unge i området. Spin, hop, sving og klatre alt hvad du kan!

Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 9 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 1 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 15 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 5 Case Image
Arkitekttegnet klatrevæg

Arkitekttegnet klatrevæg

Klatrevæggen er arkitekttegnet og specielt tilpasset til netop denne placering. Boulder Rocks Klippevæggen byder på mange spændende udfordringer for både unge og ældre klatreentusiaster.

Farverigt faldunderlag

Farverigt faldunderlag

Det farverige faldunderlag i farverne sandmix og mosgrøn falder rigtig fint ind i omgivelserne.

Parkmøbler fra Mobilis Design

Parkmøbler fra Mobilis Design

For dem, der trænger til en pause fra legen eller bare vil sidde og hygge, er der her placeret fine parkbænke. Tucana-bænken fra Mobilis Design er lavet af samme træsort som legeredskaberne, hvilket giver perfekt harmoni.

Flere flotte billeder fra projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!