Lekplats Bostadsområde Mölndal1 Case Image

By

Mölndal, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Inspirerende legeplads i boligområde i Mölndal i Sverige

Boligforeningen BRF Lyckegården i Mölndal i Sverige har skabt en helt ny gårdhave med en legeplads, hvor fokus var maksimal legeværdi og minimal vedligeholdelse. Piratslottet Nature er i centrum og giver børnene masser af legeudfordringer.

Lekplats Bostadsområde Mölndal9 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölndal3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölndal8 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölndal5 Case Image
Gårdhave med plads til alle

Gårdhave med plads til alle

Boligforeningen BRF Lyckegården har skabt en helt ny gårdhave, hvor Piratslottet Nature er i centrum og giver børnene masser af legeudfordringer. Gyngestativ med kammeratgynge, sædegynge og babygynge giver plads til alle. Trampolinen og vippen er en værdsat tilføjelse.

Maksimal legeværdi

Maksimal legeværdi

Her er så meget legeværdi som muligt: ​​Fart, hop, rolleleg, platformsleg, en spændende rutsjebane, balance- og motoriktræning og udfordrende klatring. Et perfekt mødested for hele familien!

Minimal vedligeholdelse

Minimal vedligeholdelse

Legepladsen passer flot ind i den omgivende arkitektur – og med TRESS' nye anti-faldgummi New Generation og det nye genanvendelige kunstgræs kan vedligeholdelsen af ​​legepladsen minimeres.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!