Lekplats Bostadsområde Malmö 1 Case Image

By

Malmö, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Totalenterprise på legeplads ved boligforening i Malmø i Sverige

Flere og flere kunder henvender sig til os hos TRESS Udemiljø, fordi de leder efter en samarbejdspartner til totalenterprise på deres projekt. Uanset om det drejer sig om ny skolegård, renovering af gårdmiljø i et boligområde eller noget helt tredje.

Fordelene ved totalentreprise er mange; den tid, der ofte ikke er til rådighed til at drive projektet, ekspertisen i forhold til sikkerhed og produktvalg og omkostningsbesparelserne til projektledelse.

Lekplats Bostadsområde Malmö 2 Case Image
Lekplats Bostadsområde Malmö 6 Case Image
Lekplats Bostadsområde Malmö 5 Case Image
Lekplats Bostadsområde Malmö 4 Case Image
Helheden var vigtig

Helheden var vigtig

Her ønskede kunden en helhedsorienteret tilgang, hvor de kunne bruge én kontaktperson gennem hele projektet. Med TRESS' totalentreprise forløb hele processen smidigt og problemfrit.

Fra rådgivning og idé ...

Fra rådgivning og idé ...

TRESS leverede tegninger og produktforslag på en overskuelig og professionel måde, hvilket også afspejles i slutresultatet.

... til installation og montering

... til installation og montering

Resultatet blev en fuldt udstyret legeplads, hvor alle børn i boligforeningen trygt kan lege sammen. Og en tilfreds kunde, der sparede både tid og penge.

Fra skitse til færdigt projekt

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!