Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image10

Farverig legeplads i boligområde i Bergen i Norge

I boligområdet Lynghaug i Bergen i Norge har vi leveret en farverig og spændende legeplads, hvor både motorik og fantasi udfordres. Legepladsen byder bl.a. på legehuse, rutsjebaner og gynger, områder med balancebaner, karruseller og trampoliner samt et stort parkourstativ og flere træningsstationer. Her er noget for alle!

Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image04
Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image15
Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image01
Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image02
Bevægelse, leg og ophold i ét

Bevægelse, leg og ophold i ét

På legepladsen i Lynghaug Borettslag har beboerne nu masser af plads til at lege og udfordre sig selv og hinanden – eller bare til at nyde en hyggelig stund på nogle af de mange opholdspladser.

Fantasifuldt twist

Fantasifuldt twist

Flere af legeredskaberne hos Lynghaug Borettslag har et fantasifuldt og farverigt twist i deres design, som indbyder til rolleleg for de mindste.

Underlag i kork

Underlag i kork

Kork er et materiale, der er helt naturligt fri for alle typer giftstoffer og kemikalier. Det er både miljøvenligt, holdbart og opfylder naturligvis kravene til faldunderlag til de udvalgte produkter på legepladsen.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!