Lekplats Utegym Takterass Luleå2 Case Image

By

Luleå, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Tilgængelig træning, leg og velvære på tagterrasse i Luleå i Sverige

I tilknytning til Luleås højeste bygning ligger en stor tagterrasse med gode muligheder for både leg, socialt samvær og motion. Et veltilrettelagt samlingssted til rådighed for både beboere og dem, der arbejder i bygningen.

Lekplats Utegym Takterass Luleå5 Case Image
Lekplats Utegym Takterass Luleå3 Case Image
Lekplats Utegym Takterass Luleå1 Case Image
Lekplats Utegym Takterass Luleå4 Case Image
Tilgængelighedstilpasset leg

Tilgængelighedstilpasset leg

Det er ofte en udfordring at montere legeplads- og fitnessudstyr på et eksisterende tag. Her er den tilgængelighedstilpassede legeplads blevet overflademonteret med gummiplader som faldsikring.

Velbesøgt udendørs fitnesscenter

Velbesøgt udendørs fitnesscenter

Træningsmodulerne er lavet af stål, der er pulverlakeret i samme nuance som husets detaljer. Det udendørs fitnesscenter er velbesøgt af både beboere og kontorpersonale i bygningen, som nemt kan gennemføre et effektivt træningspas i frokostpausen.

Noget for enhver smag

Noget for enhver smag

I tilknytning til legepladsen og det udendørs fitnesscenter er der også et stort skakbræt til at spille et spil skak eller to på for dem, der gerne vil træne hjernen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!