Lekplats Bostadsområde Kalmar3 Case Image

By

Kalmar, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2021

Boligforeningen Kungsängen i Kalmar i Sverige har sit eget slot

HSB BRF Kungsängen er med sine 184 lejligheder den tredjestørste andelsboligforening i Kalmar. Den gamle legeplads var blevet slidt og skulle udskiftes med nye legeredskaber. Det store areal gav masser af spændende muligheder og foreningen ønskede, at temaet skulle dreje sig om emnet konger, slotte og borge.

Valget faldt på det kongelige slot Kronborg, som er en af ​​de største legepladser i TRESS-serien. Med en højde på over 5 meter og et samlet legeområde på 10 x 9 meter kan alle de små prinser og prinsesser i området nu lege, klatre og løbe rundt på de forskellige platforme.

Lekplats Bostadsområde Kalmar1 Case Image
Lekplats Bostadsområde Kalmar2 Case Image
Lekplats Bostadsområde Kalmar4 Case Image
Lekplats Bostadsområde Kalmar5 Case Image
Et slot til Kungsängen

Et slot til Kungsängen

Da BRF Kungsängen i Kalmar ledte efter nye legeredskaber til legepladsen, ønskede de, at designet og temaet skulle matche foreningens navn. Slottet Kronborg blev valgt blandt flere andre muligheder.

Med tinder og tårne

Med tinder og tårne

Tårnene på Kronborg er over 5 meter høje – og det majestætiske legestativ måler i alt 9 x 10 meter. Her kan alle små prinser og prinsesser, konger og dronninger lege, klatre og gå på opdagelse dagen lang.

Farverigt faldunderlag

Farverigt faldunderlag

Legepladsen fik et ny faldunderlag med farverigt faldsikringsgummi. På det inspirerende mønster kan børn løbe på stier fra gynger og balancebjælker til slottet for mere leg og ballade.

Lekplats Bostadsområde Kalmar6 Case Image

Gynger og legeredskaber til alle aldre

Legepladsen blev suppleret med to store gyngestativer med i alt seks forskellige gynger. Det ene gyngestativ indeholder handicapgynge, fugleredegynge og en almindelig sædegynge til de lidt større børn. Det andet stativ er udstyret med babygynger og endnu en almindelig sædegynge.

Legepladsen byder også på en lille balancebane til de mindre børn, som måske ikke tør kravle op på legeslottet endnu. I gummioverfladen er der prikker at hoppe på, hvor selv de voksne kan teste balancen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!