Lekplats Bostadsområde Falköping1 Case Image

By

Falköping, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Legeplads i boligområde i Falköping i Sverige

Boligforeningen ønskede at imødekomme beboerne og skabe en hyggelig legeplads i gården. Det var et relativt begrænset areal på 18 x 9 meter, og det var vigtigt at have plads til legeredskaber egnet til alle børn mellem 1-12 år. TRESS blev valgt til at levere legepladsen takket være en god helhedsløsning. Alt var med – lige fra valg af nyt udstyr til god service og vejledning gennem hele projektet.

Lekplats Bostadsområde Falköping2 Case Image
Lekplats Bostadsområde Falköping3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Falköping6 Case Image
Lekplats Bostadsområde Falköping8 Case Image
Længeventet i nærområdet

Længeventet i nærområdet

Beboerne havde længe efterspurgt en legeplads, der ligger tættere på boligerne, så de nemt kan komme ud og lege i lokalområdet. Vi leverede en komplet legeplads – inkl. montage og kunstgræs – med mere liv og bevægelse, hvor naboer kan mødes og børn få nye venner.

Socialt samvær

Socialt samvær

Parkbænke og borde blev placeret direkte ved siden af ​​legepladsen, så de voksne kan slappe af, mens børnene leger. Der blev også lavet en grillplads, som giver mulighed for at lave mad sammen. Parkmøblerne kommer fra Mobilis Design og er pulverlakeret i samme mørkeblå RAL 5003, som findes i legeredskaberne.

Favoritter i pastelfarver

Favoritter i pastelfarver

Legeredskaberne falder fint ind i omgivelserne takket være oliebehandlet lærketræ og detaljer i forskellige bløde blå nuancer. Sandkasse og legehus til de mindste børn. Et tilpas udfordrende klatremiljø med rutsjebane og selvfølgelig den populære fugleredegynge. Kunstgræs giver en grøn og flot overflade året rundt og indbyder til dejlig leg.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!