Lekeplass Borettslag Meieritaket1 Case Image

By

Bergen, Norge

Produktkategori

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Legeplads i nyt boligområde i Minde i Bergen i Norge

I disse år udvikles området Minde fra industrikvarter til en attraktiv bydel med beboelsesområder tæt på Bergens kerne. Det første boligprojektet Meieritaket står nu færdigbygget – og TRESS har leveret produkterne til den flotte legeplads.

Lekeplass Borettslag Meieritaket3 Case Image
Lekeplass Borettslag Meieritaket4 Case Image
Lekeplass Borettslag Meieritaket6 Case Image
Lekeplass Borettslag Meieritaket10 Case Image
Område under udvikling

Område under udvikling

Området Minde udvikles til at blive sin egen bydel tæt på Bergens kerne. Området består i dag af meget mad og industri, men i løbet af de næste par år skal Minde omdannes til et levende og urbant boligområde.

 Boligprojektet Meieritaket

Boligprojektet Meieritaket

Det første boligprojektet Meieritaket står nu færdigbygget – og TRESS har leveret produkterne til legepladsen, som byder på masser af aktivitet og leg.

Matcher bymiljøet

Matcher bymiljøet

Både forbipasserende og beboere i området kan bruge legepladsen, som falder naturligt ind i omgivelserne og matcher det urbane bymiljø.

Lekeplass Borettslag Meieritaket5 Case Image

Unik balancebold, der kan drejes og vippes rundt!

Balancebolden er vedligeholdelsesfri og produceret i UV-bestandigt EPDM gummi. Den har flere anvendelsesmuligheder og er med til at give legepladsen et nyt og interessant udtryk. Den kan bruges som en fritstående skulptur – eller som en del af en balance- eller forhindringsbane på legepladsen.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!