Legeplads Boligområde Bagsværd05 Case Image

By

Bagsværd

Område

Boligområde

Byggeår

2023

Legeplads med mange legeøer i Skoleparken i Bagsværd

Den gamle legeplads ved Arbejdernes Boligselskab Gladsaxe afd. Skoleparken i Bagsværd havde udtjent sin levetid. Så da boligblokkene skulle rives ned og bygges op på ny, skulle der naturligvis følge en ny legeplads med.

TRESS har leveret udstyret og indrettet den nye legeplads i samarbejde med den ansvarlige udemiljø-arkitekt.

Legeplads Boligområde Bagsværd07 Case Image
Legeplads Boligområde Bagsværd01 Case Image
Legeplads Boligområde Bagsværd02 Case Image
Legeplads Boligområde Bagsværd08 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Mange øer til leg

Mange øer til leg

Legepladsen er indrettet med både store og små øer med forskellige formål. Der er fx en ø med gynger, en med et stort legemiljø, en med trampoliner og flere andre øer. Her kan mange børn lege på samme tid!

Opholdsmiljø til forældre

Opholdsmiljø til forældre

Der er også anlagt en ø med et overdækket opholdsmiljø, hvor forældre kan tage en slapper, mens børnene leger. Der er samtidig et godt overblik over hele legepladsen.

Arkitektsamarbejde

Arkitektsamarbejde

Legepladsen er indrettet i samarbejde med den arkitekt, der stod for resten af udeområderne i det nye byggeri. Det giver en fantastisk helhedsfornemmelse i området.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!