Legeplads Boligområde Amager09 Case Image

By

København

Område

Boligområde

Byggeår

2023

Legemiljø i gårdrum ved AB Haabet på Amager

I forbindelse med en gennemgribende renovering af gårdrummet ved ejerforeningen AB Haabet på Amager i København har vi leveret udstyr til gårdens nye legeplads. Her kan de lidt større børn udfordre sig selv på klatrebuen og hoppe højt på trampolinerne, mens de mindre børn kan hygge i sandkassen og få en gyngetur.

Legeplads Boligområde Amager06 Case Image
Legeplads Boligområde Amager04 Case Image
Legeplads Boligområde Amager02 Case Image
Legeplads Boligområde Amager09 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Projektsamarbejde

Projektsamarbejde

Opgaven er løst for Optimus Anlæg, som i samarbejde med VEGA Landskab har stået for renoveringen af gårdrummet ved AB Haabet. Billede nr. 4 ovenfor er lånt fra VEGA Landskab.

Gårdrum med flere zoner

Gårdrum med flere zoner

I forbindelse med renoveringen af gårdrummet blev opholdsrummet inddelt i forskellige zoner. Legearealerne blev placeret i gårdens nordlige og mest solrige del – flot omkranset af opholdsdæk i træ.

Leg for store og små

Leg for store og små

Med både klatreleg, trampoliner, gynger og sandkasse rummer gården gode legemuligheder for både store og små.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!