Förskola Lindesberg3_case image

By

Lindesberg, Sverige

Område

Børnehave

Byggeår

2017

Skøn naturlegeplads i børnehave i Lindesberg i Sverige

I 2017 fik børnehaven Stöttestenen i Lindesberg et helt nyt udemiljø med en flot naturskøn legeplads. Den dejlige grønne og frodige skovgrund gav et oplagt fokus på naturlige farver og forskellige træmaterialer. Der blev anlagt flere forskellige legeområder med noget for enhver smag! Der er plads til masser af sjov leg på legemiljøet Søndersø, mens motorikken kan trænes på balancebanen og rollelegen flyder på båden og på tankstationen.

Förskola Lindesberg10_case image
Förskola Lindesberg4_case image
Förskola Lindesberg9_case image
Förskola Lindesberg2_case image
Bevægelsesglæde i fokus

Bevægelsesglæde i fokus

Børnehaven Stöttestenen i Lindesberg i Sverige har fået en helt ny legeplads, hvor legeredskaberne virkelig falder i ét med naturen. En frodig grøn oase til masser af leg og bevægelsesglæde.

Naturen møder civilisationen

Naturen møder civilisationen

Flis er perfekt som underlag herude i skoven, men børnene kan cykle til tankstationen på en asfaltvej, når de skal tanke. Selv dem, der bor i skoven, har brug for at komme til civilisationen nogle gange.

Høj legeværdi under åben himmel

Høj legeværdi under åben himmel

Her er så meget legeværdi som muligt: ​​Rolleleg, platformsleg, spændende rutsjebaner, balance- og motoriktræning og udfordrende klatring. Under den åbne himmel får fantasien frit spil.

Flere flotte billeder af projektet

Förskola Lindesberg5_case image

Et sted at samles

Legepladsens naturlige samlingssted er det store grillhus. Her er plads til både børn og voksne, når det er tid til samvær, kaffe, frokost eller måske en sangstund. Med praktiske, robuste bænke er det også et dejligt sted at socialisere på regnfulde dage. Nu starter vi grillen!

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!