Lekplats Förskola Laxå 1 Case Image

By

Laxå, Sverige

Produktkategori

Område

Børnehave

Byggeår

2022

Børnenes ønsker vejede tungt, da børnehavens legeplads skulle renoveres

Da Saltängens børnehave i Laxå skulle forny udemiljøet, var børnene naturligvis med til at bestemme. Øverst på ønskesedlen stod et klatrestativ, hvor man kunne kravle op på et "tag". Klatremiljøet Cassiopeia fra vores Solaris-serie passede perfekt til dette ønske – og til ønsket om en rutsjebane faldt valget på Raketten fra vores Atlantis-serie.

Børnehaven havde også et stort ønske om legeredskaber til træning af motorik og balance – og med balance-forhindringsbanen fra vores Wonderland-serie var alle ønsker opfyldt! Til sammen bidrager de tre nye legeredskaber til et spændende og udfordrende legemiljø perfekt til børn i børnehavealderen.

Lekplats Förskola Laxå 2 Case Image
Lekplats Förskola Laxå 7 Case Image
Lekplats Förskola Laxå 8 Case Image
Lekplats Förskola Laxå 13 Case Image
Balance og motorik

Balance og motorik

Balance og motorik var i fokus, da legeredskaberne til børnehavens legeplads blev valgt. Det gavner nemlig børns fortsatte udvikling, hvis de udfordrer sig selv og deres motorik allerede fra en ung alder.

Holdbar legeplads i stål

Holdbar legeplads i stål

Med legeredskaber udelukkende af pulverlakeret stål er vedligeholdelsen nul – og legeværdien 100 %.

Matchende farver

Matchende farver

Alle tre legeredskaber blev pulverlakeret i samme RAL-farve Voilet Blue, hvilket gav et ensartet og behageligt helhedsudtryk.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!