Förskola Borås4 Case Image

By

Borås, Sverige

Område

Børnehave

Byggeår

2021

Legeplads ved børnehave med idrætsprofil i Borås i Sverige

Børnehaven Lunden ved Bergsäter i Borås har en tydelig idrætsprofil med fokus på leg, aktivitet og bevægelse. Det skulle den nye legeplads naturligvis matche – og i samarbejde med TRESS er der blevet skabt en legeplads med masser af aktiviteter for børnehavebørn i forskellige aldersgrupper.

Förskola Borås5 Case Image
Förskola Borås1 Case Image
Förskola Borås8 Case Image
Förskola Borås10 Case Image
Leg og sport som fokus

Leg og sport som fokus

Børnehaven Lunden ved Bergsäter i Borås er den første børnhave i kommunen med en idrætsprofil. Børnehaven har lagt vægt på at skabe gode vaner tidligt og lægge grunden til et aktivt liv med masser af leg og bevægelsesglæde.

Legeredskaber for alle aldre

Legeredskaber for alle aldre

TRESS-konsulenten udvalgte i samarbejde med kunden de forskellige legeredskaber med en blanding af sand- og vandleg, rutsjebane, trampolin og klatrestativ, så børn i forskellige aldre kan finde aktiviteter tilpasset deres alder og formåen. Balancebanen er sjov for alle og kan rumme omkring 15-20 børn på samme tid!

Magiske omgivelser i naturen

Magiske omgivelser i naturen

Børnehavens legeplads ligger dejligt ved en bjergside med naturen helt tæt på. Legepladsen indrammes desuden af de nybyggede beboelsesejendomme.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!