Hinderbana Idrottsplats Jönköping1 Case Image

By

Jönköping, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2016

Tager du udfordringen op på forhindringsbanen i svenske Jönköping?

Militære fitness-forhindringsbaner og OCR er blevet meget populære i Skandinavien i de senere år. Kommer du forbi svenske ​​Jönköping, har du gode muligheder for at prøve kræfter med en ret fed forhindringsbane. Banen er velegnet til både unge og voksne, trænede og begyndere.

Hinderbana Idrottsplats Jönköping4 Case Image
Hinderbana Idrottsplats Jönköping3 Case Image
Hinderbana Idrottsplats Jönköping7 Case Image
Hinderbana Idrottsplats Jönköping11 Case Image

Forhindringsbane for alle

Vi har de perfekte produkter til at opføre en godkendt forhindringsbane. Vores forhindringer passer perfekt i forbindelse med en sportsplads som i dette tilfælde og i rekreative områder, hvor de kan bruges af alle, der færdes i området. Materialet er kraftigt lærketræ, som har en lang holdbarhed og står flot året rundt.

Vi hjælper dig gerne med at planlægge og opføre en forhindringsbane i dit område!

Se hele forhindringsbanen fra start til slut

400 meter – 10 forhindringer

400 meter – 10 forhindringer

Forhindringsbanen Ravinen er 400 meter lang og ligger smukt i naturen mellem Husqvarna Garden (tidligere Kinnarps Arena) og Racketcentrum. De 10 forhindringer tilbyder alle i området en varieret og skøn udendørs træning.

Altid åben

Altid åben

Forhindringsbanen er åben 24/7, og du behøver ingen forkundskaber for at tage udfordringen op.

TRESSfit komplementerer

TRESSfit komplementerer

I tilknytning til forhindringsbanen findes vores multifunktionelle træningsstativ TRESSfit, hvor du kan dyrke funktionel træning med din egen kropsvægt som modstand. Skiltet viser tydelige eksempler på øvelser, der gør det nemt at komme i gang.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!