Aktivitetsområde Skole Ortun3

By

Bergen, Norge

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2017

Inspirerende træningsområde i flotte omgivelser på Ortun Ungdomsskole i Bergen

På Ortun Skole i Bergen fik vi til opgave at skabe et inspirerende træningsområde i naturskønne omgivelser. Kombinationen af faldunderlag med "bark-look" og skolens egen RAL-farve på træningsstativet resulterede i et moderne og indbydende træningsareal på skolens område. Et perfekt sted at holde både sind og krop i gang!

Aktivitetsområde Skole Ortun1
Aktivitetsområde Skole Ortun2
Aktivitetsområde Skole Ortun3
Aktivitetsområde Skole Ortun5
Tank energi udendørs

Tank energi udendørs

Lange dage på skolebænken kan gøre eleverne tunge i hovedet – men udendørs motion er med til at få hjernen i gang og klar til ny læring. På Ortun Ungdomsskole i Bergen får eleverne en værdifuld aktiv pause med træning på TRESSfit-stativet.

Udendørs træning

Udendørs træning

TRESSfit er et multifunktionelt træningsstativ til både begyndere og øvede, unge og voksne. Det stilrene design og mange træningsmuligheder gør det til et meget populært valg til skolegården, hvor det også bruges både før og efter skole!

Samarbejde og erfaring

Samarbejde og erfaring

I dette projekt har skolens ønsker og input i kombination med vores erfarne og dygtige konsulenters viden endnu en gang ført til et træningsområde som kan bruges mange år fremover.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.