Aktivitetspark Skola Gråbo 7 Case Image

By

Gråbo, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2023

Attraktivt aktivitetsområde ved skole i Gråbo i Sverige

I direkte tilknytning til Röselidsskolan i Gråbo i Sverige lå der tidligere et gammelt udendørs fitnesscenter, som ikke blev brugt. TRESS designede udemiljøet med flere lege- og motionsmuligheder, der ville være velegnet til alle aldre. Et stærkt ønske var også, at området kunne fungere som en forlænget arm af skolegården. Resultatet blev et indbydende aktivitetsområde, hvor alle er velkomne til at lege og dyrke motion til enhver tid – uanset alder.

Aktivitetspark Skola Gråbo 4 Case Image
Aktivitetspark Skola Gråbo 6 Case Image
Aktivitetspark Skola Gråbo 9 Case Image
Aktivitetspark Skola Gråbo 16 Case Image
Alle aldre

Alle aldre

Spændende aktivitetspark i Gråbo velegnet til alle aldre. Her kan børnene træne med deres forældre – og hvorfor ikke udfordre hinanden i klatring eller på forhindringsbanen?

Aktivitet døgnet rundt

Aktivitet døgnet rundt

Området støder direkte op til Röselidsskolan, så det kan udnyttes maksimalt – både om dagen og om aftenen.

Stor variation

Stor variation

Benyt chancen til at prøve klatring på både Boulder Rocks og klippevæg, prøv parkour eller lav en styrketræning i fitnesscentret. Over 800 kvadratmeter kunstgræs gør hele området vedligeholdelsesfrit og indbydende.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!