Aktivitetsområde Skole Årstad2

By

Bergen, Norge

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2021

På Årstad Videregående Skole i Bergen går fysisk aktivitet og undervisning hånd i hånd

På Årstad Videregående Skole i Bergen finder du et stort TRESSfit-træningsstativ, der inviterer elever til fysisk aktivitet. Både træningsstativet og vores populære Goliath basketballstativ blev leveret i skolens egne RAL-farver og smelter problemfrit ind i omgivelserne. Et perfekt sted at holde sind og krop i gang!

Aktivitetsområde Skole Årstad
Aktivitetsområde Skole Årstad2
Aktivitetsområde Skole Årstad3
Aktivitetsområde Skole Årstad1
Tank energi udendørs

Tank energi udendørs

Lange dage på skolebænken kan gøre eleverne tunge i hovedet – men udendørs motion er med til at få hjernen i gang og klar til ny læring. På Årstad Videregående Skole får eleverne en værdifuld aktiv pause med træning på TRESSfit-stativet og boldspil på vores populære Goliath basketballstativ.

Udendørs træning

Udendørs træning

TRESSfit er et multifunktionelt træningsstativ til både begyndere og øvede, unge og voksne. Det stilrene design og mange træningsmuligheder gør det til et meget populært valg til skolegården, hvor det også bruges både før og efter skole!

Samarbejde og erfaring

Samarbejde og erfaring

I dette projekt har skolens ønsker og input i kombination med vores erfarne og dygtige konsulenters viden endnu en gang ført til et træningsområde som kan bruges mange år fremover.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.