Utegym Bostadsområde Östersund5 Case Image

By

Östersund, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Aktivitetsområde med outdoor fitness og Boulder Rocks ved boligområde i Sverige

I boligområdet Östersundshus i Sverige ønskede man at erstatte det gamle klatrestativ med et aktivitetsområde, som de lidt større børn, unge og voksne beboere kunne få glæde af. I samarbejde med TRESS faldt valget på en løsning med et af vores populære TRESSfit-træningsstativer og de mindst lige så populære Boulder Rocks i to størrelser.

Utegym Bostadsområde Östersund3 Case Image
Utegym Bostadsområde Östersund1 Case Image
Utegym Bostadsområde Östersund4 Case Image
Utegym Bostadsområde Östersund2 Case Image
Erstatter gammel legeplads

Erstatter gammel legeplads

Det nye aktivitetsområde erstatter det gamle klatretårn, som havde udtjent sin værnepligt. Da boligområdet allerede havde flere andre nye legeområder, faldt valget i stedet på et aktivitetsområde for de lidt større børn, unge og voksne med Boulder Rocks og outdoor fitness.

Første TRESSfit Giga i Sverige

Første TRESSfit Giga i Sverige

Boligområdet rummer næsten 1000 lejligheder – og med forventningerne om popularitet var der brug for et stort område til udendørs træning. Valget faldt på styrketræningsstativet TRESSfit Giga, som giver mange muligheder for funktionel træning med egen kropsvægt.

Et sæt med klatresten

Et sæt med klatresten

Sættet med de to Boulder Rocks tilgodeser flere aldersgrupper – og derfor kan både børn og unge nu tage udfordringen op og kaste sig ud i at klatre.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.