Skatepark Flen1 Case Image

By

Flen, Sverige

Produktkategori

Område

Institutioner

Byggeår

2020

Skatepark ved medborgerhus i Flen i Sverige

Skateparken ved medborgerhuset i Flen i Sverige indbyder streetsport-glade børn, unge og voksne til at slå sig løs på ramper, bokse og rails. Skateparken er hurtigt blevet et attraktivt samlingssted, hvor der også kan afspilles musik gennem de indbyggede højtalere i InsideOut-arenaen, som omkranser skatebanen.

Skatepark Flen6 Case Image
Skatepark Flen4 Case Image
Skatepark Flen2 Case Image
Skatepark Flen7 Case Image
Populært samlingssted

Populært samlingssted

Skateparken ved medborgerhuset Skjortan i Flen er et meget populært mødested. Her kan børn og unge socialisere og blive aktive på en naturlig og spontan måde.

InsideOut rammer banen ind

InsideOut rammer banen ind

Den fleksible multiarena InsideOut indrammer skateparken og beskytter samtidig mod trafikken på gaden udenfor. InsideOut er udstyret med musikanlæg og tilbyder siddepladser til alle, der har lyst til at hænge ud her.

Skateparken leverer

Skateparken leverer

Uanset om du er til skateboard, inline eller kickbike, kan du have det sjovt på banen i mange timer. Parken byder på vedligeholdelsesfrie og støjdæmpende moduler som ramper, bokse og skinner.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!