Skate Feriecenter Skallerup Klit02 Case Image

By

Skallerup Klit

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2019

Skatepark med lydsvage ramper til Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort stod i 2018 med et brændende ønske om at etablere en ny skatepark til feriecenterets gæster. Ramperne skulle passe til gæsternes forskellige aldre og behov – og samtidig være forholdsvist lydsvage at benytte. 

I tæt samarbejde med kunden fandt vi frem til en løsning med flere forskellige ramper og rails. Ramperne fremstår med et flot sandfarvet udtryk, som passer perfekt ind i området ved Skallerup Klit og grundet ekstra overfladebehandling holder i mange år.

Skate Feriecenter Skallerup Klit07 Case Image
Skate Feriecenter Skallerup Klit06 Case Image
Skate Feriecenter Skallerup Klit03 Case Image
Skate Feriecenter Skallerup Klit04 Case Image

"Skateparken er utrolig populær, og bliver benyttet i stor stil af både områdets unge samt feriecentrets gæster. Det endelige resultat blev præcis som aftalt, og vi er utrolig glade for den gode vejledning og de konkrete forslag, vi fik fra TRESS gennem hele forløbet."

– Steen fra Team Aktiv, Skallerup Seaside Resort

Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Til skatere på alle niveauer

Til skatere på alle niveauer

Skateparken er velegnet til både skateboards, løbehjul, rulleskøjter, waveboards og BMX cykler. Kort sagt passer skateparken til alle på alle niveauer og er et super godt aktivt uderum til leg og samvær for både nybegyndere og erfarne skatere.

En skatepark i eget design

En skatepark i eget design

Vores store udvalg af skatemoduler gav kunden mulighed for at sammensætte en skatepark med ramper og rails, som passede præcist til områdets brugere. Et par af skatemodulerne blev opstillet som stand-alone ramper til bl.a. air tricks, mens andre blev bygget sammen til større ramper.

Robust løsning til omskifteligt vejr

Robust løsning til omskifteligt vejr

Skallerup Seaside Resort ligger ved Vesterhavet – og derfor kan materialerne selvfølgelig klare det omskiftelige vejr. Alle modulerne er lavet af højkvalitets skatebeton, som har den absolut længst mulige levetid i forhold til andre løsninger på markedet.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!