Multibane Skole Kolding02 Case Image

By

Kolding

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2021

Multibanen er et aktivt mødested for eleverne på HANSENBERG Tekniske Gymnasium i Kolding

Æstetik, aktivitet og fællesskab går op i en højere enhed på den nye multibane ved HANSENBERG Tekniske Gymnasium i Kolding. 

Her kan gymnasieeleverne nu mødes til et aktivt break fra bøgerne og slå sig løs med alverdens boldspil på multibanens to store mål, de fire mindre arenamål eller de to basketkurve til streetbasket.

Multibane Skole Kolding03 Case Image
Multibane Skole Kolding09 Case Image
Multibane Skole Kolding04 Case Image
Multibane Skole Kolding10 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Et aktivt break fra bøgerne

Et aktivt break fra bøgerne

HANSENBERG Tekniske Gymnasium har med den nye multibane fået et aktivt samlingspunkt, hvor gymnasieeleverne nu kan mødes til et aktivt break fra bøgerne.

Æstetik og kvalitet er i top

Æstetik og kvalitet er i top

Multibanen i lærk er en æstestisk flot bane i topkvalitet, som matcher skolens arkitekttegnede bygninger og omgivelserne generelt. Banen kan låses af og kræver desuden kun et minimum af vedligeholdelse – og vil stå flot mange år frem.

Fløjt kampen i gang

Fløjt kampen i gang

Banen har to håndboldmål, fire mini arenamål samt to basketballkurve – så det er blot at beslutte hvilken bold, der skal spilles med og fløjte kampen i gang.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!