Multibane Skole Ballerup01 Case Image

By

Ballerup

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2022

Multibanen er det naturlige midtpunkt i skolegården på Skovvejens Skole Øst i Ballerup

På Skovvejens Skole Øst i Ballerup trængte den gamle multibane til at blive udskiftet. Vi har leveret en splinterny multibane til skolen – og monteret den på samme område og underlag midt i skolegården, hvor den igen står flot som multifunktionelt midtpunkt.

Multibane Skole Ballerup05 Case Image
Multibane Skole Ballerup03 Case Image
Multibane Skole Ballerup07 Case Image
Multibane Skole Ballerup08 Case Image
Der er mange valg at træffe og ting at tage højde for, når der fx skal bygges en ny legeplads, multibane eller et område til outdoor fitness. Det hele kan hurtigt blive meget teknisk, så det er ekstremt vigtigt for mig, at min rådgivning er i øjenhøjde med kunden og kommer hele paletten rundt, så de forstår, hvorfor løsning A er bedre end løsning B.

Konsulent

Anders Hvidberg

Telefon: 92 82 09 74

E-mail: ahv@tress.dk

Specialdesignet løsning tilpasset omgivelserne

Specialdesignet løsning tilpasset omgivelserne

Skovvejens Skole Øst i Ballerup har fået en vedligeholdelsesfri multibane i specialmål, som udnytter skolens udeareal bedst muligt.

Multifunktionel bane

Multifunktionel bane

Multibanen rummer mange muligheder for leg med bolde – enten på den store bane til fodbold, håndbold eller basket eller på de to små baner til fx hockey el.lign. Kun fantasien og antallet af involverede elever sætter begrænsningen.

En bane hvor alle kan være med

En bane hvor alle kan være med

Skolen har elever fra 0.-9. klassetrin – og det er der i bogstaveligste forstand taget højde for i monteringen af basketballkurvene, der er placeret i juniorhøjde, så alle kan være med.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!